پیام تسلیت مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان به مناسبت رحلت حضرت آیت الله نمازی (ره)

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۳ کد : ۲۳۲۱۹ دانشگاه نهاد
پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان به مناسبت رحلت حضرت آیت الله نمازی (ره)

پیام تسلیت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفر محمدی به مناسبت رحلت حضرت آیت الله نمازی (ره)

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ

ارتحال عالم ربانی و مجاهد فی سبیل الله حضرت آیت الله عبدالنبی نمازی ، نماینده محترم ولی فقیه در کاشان و عضو مجلس خبرگان رهبری موجب تاثر مردم مومن و قدردان کاشان و جامعه فرهیخته و علمی شهر، حوزه های علمیه و دانشگاه های کاشان،.... گردید.
این عالم جلیل القدر و روحانی پارسا  در طول عمر با عزت خود پیوسته در حال  مجاهدت در راه خدا و خدمت گزاری به خلق خدا و ترویج و تبیین معارف و تربیت شاگردان بوده و  همواره به مردم و انقلاب خدمت کرد.
اینجانب، ضمن تسلیت به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) ، بیت مکرم ایشان و مردم مسلمان و متدین کاشان و دانشجویان فهیم و با بصیرت دانشگاه کاشان ، از خداوند منان برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم .
محمد جعفر محمدی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان