برگزاری دومین نشست از سلسله نشست های گفتمان مهدویت

۰۱ آبان ۱۳۸۷ | ۱۸:۲۳ کد : ۱۴۲۷۱ کانون ها
دومین نشست از سلسله نشست های گفتمان مهدویت با موضوع شیطان پرستی و عرفانهای کاذب برگزار شد.

دومین نشست گفتمان مهدویت از طرف کانون نگاه سبز با حضور حجت الاسلام دکتر محمدجواد ادبی با موضوع شیطان پرستی و عرفانهای کاذب بهمراه پخش و تحلیل فیلم شوک در تاریخ 87/7/29 در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار گردید.
دکتر ادبی بعد از پخش فیلم به مدت 40 دقیقه به تحلیل و بررسی فیلم و ارتباط شیطان پرستی با موسیقی ها ، مدل های لباس و مو و مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر پرداخت و مهمترین عامل د دام افتادن جوانان را وجود پارتی ها و جشن های شبانه دانست که معمولاً جوانان از طریق اینترنت به این برنامه ها دعوت می شوند که این خود خطر جدی محسوب می شود.
گفتنی است یک ساعت پایانی مراسم به پرسش و پاسخ دانشجویی پیرامون نقد و بررسی فیلم با دکتر ادبی اختصاص داده شد.
شایان ذکر است که سومین نشست گفتمان مهدویت با موضوع سینمای هالیوود و آخرالزمان با حضور دکتر علوی طباطبایی روز دوشنبه 87/8/6 ساعت 19:30 در تالار آزادی دانشگاه برگزار خواهد شد.