برگزاری سومین نشست از سلسله نشستهای گفتمان مهدویت

۰۸ آبان ۱۳۸۷ | ۱۳:۴۹ کد : ۱۴۲۷۳ کانون ها
سومین نشست از سلسه نشست های گفتمان مهدویت با موضوع سینمای هالیوود وآخر الزمان با حضور سید ابوالحسن علوی طباطبایی نویسنده وپژوهشگر سینمای نوین روز دوشنبه ۷/۸/۸۷ در تالار آزادی دانشگاه کاشان به همت کانون نگاه سبز برگزار گردید.

در این مراسم دکتر علوی طباطبایی پس از پخش مستندی از فیلم های هالیوودی به بررسی تاریخچه فیلم های هالیوود وچگونگی دخالت دادن اسلام در فیلم های هالیوود و ارتباط اینگونه فیلم ها با شیطان وشیطان پرستی پرداخت .
نویسنده کتاب هالیوود و فرجام جهان با اشاره به جنگ آرماگدون گفت اروپاییان با چهره خوب و برجسته ای که برای خود رقم زده اند خود را پیروز جنگ آرماگدون می دانند ومسلمانان شکست خورده این جنگ هستند.
شایان ذکر است چهارمین نشست ازسلسه نشست های مهدویت با موضوع آخر الزمان ورسانه های غربی با حضور حجت السلام جعفری دوشنبه 13/8 87 درتالار آزادی دانشگاه برگزار می گردد .