پیام تسلیت مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان به مناسبت ارتحال علامه حسن زاده آملی

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۰ کد : ۱۸۱۰۲ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی در پیامی رحلت حکیم، فیلسوف و عارف عالیقدر حضرت آیة الله العظمی حسن زاده آملی را تسلیت گفتند.

متن پیام بدین شرح است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر ارتحال عالم فقیه، حکیم، فیلسوف و عارف عالیقدر حضرت آیة الله العظمی حسن زاده آملی موجب تأثر و تألم گردید.

این عالم برجسته و علامه ذوالفنون  در ادبیات، علوم غریبه، ریاضی، هیئت و طب تبحر خاص داشت .

اینجانب این ضایعه جبران ناپذیر و مصیبت عظمی را به پیشگاه امام عصر (عج) و مقام معظم رهبری تسلیت عرض نموده و علو درجات را از خدای سبحان برای ایشان  مسئلت دارم.

جواد خسروی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان